T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / KIZILTEPE - İnkılap Ortaokulu

İnkılap Ortaokulu

Telefon
0(482)3136881
Belgegeçer
0
WEB
https://kiziltepeinkilaportaokulu.meb.k12.tr
Adres
TEPEBAŞI MAH. 620 SK. MARDIN KIZILTEPE ORTAOKULU NO: 3/2 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Vizyonumuz BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
-2016-2017 eğitim öğretim yılı yıldız erkek öğrencileri ilçe futbol birinciliği -2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Matematik olimpiyatlarında İlçe ikinciliği. Devlet okulları arasında birinci. - 2017-2018 Atletizim Yıldızlar İl birinciliğimiz bulunmaktadır. - 2018-2019 Yıldız Erkekler Hentbol İl Üçüncülüğü - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Kızlar Hentbol İl Dördüncülüğü
Öğretmen :33
Öğrenci :550
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :662
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler
Sabahçı Devre: 06:50 - 12:120 Öğlenci Devre : 12:30 - 17:50
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Şehir içi otobüsle ulaşım sağlanabiliyor.
Servis Bilgisi
İHTİYAÇ YOK
Yerleşim Yeri
İlçe merkezinde yer almakta.(Tepebaşı Mah.620 Sk. No:36 -OTOGAR KARŞISI- Kızıltepe / MARDİN)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinde yer almakta.İl´e uzaklığı 25Km´dir.
Kontenjan Bilgileri
-
Taban-Tavan Puan Bilgileri
-
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
½ 82
Sportif Etkinlikler
-Atletizim takımı var -Yıldız Erkekler Futbol Takımı var. -Yıldız Erkekler Hentbol Takımı var. -Yıldız Kızlar Hentbol Takımı var. -Yıldız Kızlar Hentbol Takımı var.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZ 1- "Şampiyon sınıflar" Olumlu davranış geliştirme etkinliği yarışması. 2-"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Kampanyasında Okulumuz Bir Yetime Sponsor Olmuştur. 3-Aylık Değerler Eğitimi Çalışmalarımız Devam Etmektedir. Belirli gün ve haftalar ile ilgili çalışmalarımız düzenli olarak devam etmektedir. 5-Her gün 1 saat okuma saati düzenliyoruz. 6-Her yıl ilçemizde düzenlenen tüm yarışmalara katılıyoruz. 7- Her dönem 13 sınıfımızda yaklaşık 390 öğrencimize
Yazdır