MARDİN / KIZILTEPE - İnkılap Ortaokulu

Kodla Kızıltepe

Kızıltepe Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanları, Mardin için bir ilk olacak olan Kodlama Şenliği ile ilgili 'KodlaKızıltepe' projesinin tanıtımını Sayın Kaymakamımız Abdullah Şahin Beyfendiye sundu.

Bu tarz çalışmalarının, öğrenciler için çok heyecan verici ve önemli olduğunu belirten Sayın Kaymakamımız Abdullah Şahin, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları her alanda destek olacağını belirtti.

Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı Nebahat Atmaca: her  daim eğitim öğretimi destekleyen yöneticilerimiz ve böyle üstün gayretli çalışma arkadaşlarımız ile çok güzel çalışmalar olacağına olan inancını belirtti.

Sayın Kaymakamımız Abdullah Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Gümüş ve Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanları arkadaşlarımıza desteklerinden teşekkür ederiz.

06-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 14:54 - Görüntülenme: 107